Hotell, hotell og atter hotell

Her vil jeg forsøke å ta for meg tilfeldige hoteller rundt omkring i verden. Kanskje vil jeg bli i Norge, kanskje vil jeg over til søta bror, kanskje ut i den store verden for å sjekke litt luksus kanskje. Eneste måten du kan få svar på disse spørsmålene er å følge med i tiden fremover hva som dukker opp her på sidene. Den første beskrivelsen av hotell kommer under her nå i hvert fall. Det bør ikke være det dyreste hotellet for å være det beste. Med det beste så mener jeg hva som faller i min private smak og mening da. Hva andre mener får de uttrykke selv på en annen måte.

Hoteller i Norge

Norge har jo flere store hotell kjeder spredt rundt omkring i hele landet. Norges største hotell kjede er Scandic hoteller. De finnes det nesten 100 stykker av i landet vårt. De er spredt fra Alta i Nord til Kristiansand i sør. Alle Scandic hotellene er av god kvalitet, men det er ingen som peker seg ut som et slikt WOW hotell. Om du fatter hva jeg mener med det? Jeg mener at det liksom er noe spesielt ved nettopp det hotellet som gjør det bedre enn alle andre hoteller i nærheten og så videre.

Hoteller i Norge: Scandic

Litt rask historikk og fakta om Scandic hotell kjeden. Kjeden er svensk og åpnet sitt første hotell i Sverige i 1963. De første hotellene hadde navnet Esso Motorhotell. Ni år senere kom de første utenfor Sveriges grenser, og i dag er de Nordens største hotell kjede. Halvveis inn på 80 tallet byttet de navn til dagens navn. Kjeden har blitt kjøpt opp noen ganger, men eies i dag av investerings gruppe EQT.