Hoteller i Portugal

Hoteller i Portugal

Portugal er kjent som et kystland og er nabolandet til Spania. Dette er et populært reisemål, og man får blant annet oppleve badeliv, vin, og kulturskatter. Det er lett å glemme dette landet som ligger i skyggen av andre populære reisemål i Middelhavet og Nord-Afrika. Det blir sagt at det er billig å feriere her, og man får mye igjen for pengene når det kommer til opplevelser. Dersom man bare velger tradisjonelle feriemål, så vil man gå glipp av mye ved å overse et land som Portugal.

Portugal tilbyr på lik linje med andre syd-europeiske land et godt og variert tilbud når det gjelder innlosjering og hoteller. Man vil finne alt fra billige overnattingsteder, til mer luksuriøse hoteller. Hovedstaden Lisboa har god standard på hoteller, og man kan finne noe for enhver smak. Det er ikke store forskjeller verken i pris eller standard. Portugal har trivelige små landsbyer og vingårder. På øyene Madeira og Azorene kan man oppleve flott, frodig og grønn natur, og også dramatiske klipper. Portugal er fint å besøke hele året, avhengig av hvilke attraksjoner man har av interesse. Ettersom landet har en lang kystlinje, så består det portugisiske kjøkkenet av mye fisk og fiskeretter – det vil også være å anbefale portugisiske drikkevarer; som Sagres brand, som er portugisisk øl.

Eksempel på overnattingssteder

Eksempel på overnattingssteder

Når man er i Portugal, så vil det avhenge av interesse hvor man ønsker å bo. Man kan bo som en klassisk turist i Lisboa, eller man kan besøke områder utenfor hovedstaden som byr på det ekte og autentiske Portugal. Områder som kan være attraktive å bo i er for eksempel Algarve, Madeira eller Porto.

Noen anbefalinger kan for eksempel være «Hotel Santa Justa Lisboa», som har god beliggenhet midt i Lisboa. Det er kort vei til severdigheter og kollektivtransport, og man har tilgang til moderne fasiliteter som Wi-Fi, minibar, snackbar og delikatesseforretning. Hotellet har 4 stjerner og blir sett på som familievennlig. «Hotel Santa Justa Lisboa» får et resultat på 9,4 gjennom brukeranmeldelser, og får blant annet skryt for «Plassering», «Drikkevarer», «Rom» og «Valuta for pengene». I nærheten av hotellet fins severdigheter som «Rossio-plassen», Katedralen i Lisboa, Amoreiras kjøpesenter, Lisbon rådhus og Botanisk hage.

«Brown’s Downtown» har god sentral beliggenhet i Lisboa, og hotellet byr på fasiliteter som iMac/iPad på rommet, og også et lite kjøkken med kjøleskap, for mat utenom restauranttidene. Hotellet har 3 stjerner og blir sett på som familievennlig. Beliggenheten er i nærheten av Rossio-plassen og det er gratis Wi-Fi på rommet. «Browns Downtown» skårer 8,8 på brukeranmeldelser, og får blant annet skryt for «Atmosfære», «Mat», «Drikke» og «Fasiliteter».

«Hotel Duas Nacoes Residence» er et annet hotell å anbefale, spesielt for barnefamilier. Hotellet har god beliggenhet midt i sentrum, og er enkelt, men tilbyr samtidig alle fasiliteter som man kan ønske seg. Det er kort vei til shoppingmuligheter, og alle rommene har balkong. Dette overnattingsstedet har 2 stjerner, og har for eksempel gratis Wi-Fi. «Hotel Duas Nacoes Residence» ligger i gamlebyen i Lisboa, og har fasiliteter som LCD-TV, å vaske klær på egenhånd, safe og bagasjeoppbevaring.