Luksus i London

Det er ikke bare i det pengesterke landet Sveits som det finnes luksus hoteller som koster en god slump med penger å overnatte på for hver natt. Jeg har flyttet interessen min fra Genève og opp til London. Der finner jeg et hotell med navnet Corinthia Hotel og de har en luksus suite selv om den er nesten for en hybel å regne i forhold til suiten i Genève. Denne er på litt over 450 kvadratmeter – fordelt på to etasjer, mot den andre på langt over 1500 kvadratmeter.

Meget sentralt

Royal Penthouse Suite på Corinthian Hotel er bygd i en majestetisk stil. Den er bygd for å etterlikne et palass enorme flater og veldig høyt under taket. Og selvfølgelig er det de aller beste materiale som er å skaffe som er benyttet.

Det er mange luksus saker forbundet med en slik suite – det eneste som ikke er luksus for den vanlig mann i gata er prisen. En enkelt natt i denne suiten vil koste deg litt over 20 000 pund eller bort imot en kvart million kroner med dagen kurs. Ikke noe som passer for min lommebok.

Hotellet og suiten ligger midt i det sentrale London og har oversikt over mye av byen. Suiten på nesten 400 kvadratmeter, pluss en terrasse på over 50 kvadratmeter.

Det er privat heis for å komme til suiten og det første man kommer til er en majestetisk hall og et oppholdsrom uten sammenlikning. Det finnes kontor for papirarbeid og slikt, det er to utrolige soverom i første etasje samt to ekstra soverom i den øvre etasjen for gjester. Matsalen har plass til 10 personer. Det finnes kjøkken med alt tilbehør, egen vinkjeller, garderober i flertall, egen cocktailbar med en meget velfylt vinkjøler og en egen lounge.

Vanskelig valg

Det er vel kanskje ikke å oppholde seg på hotell rommet som står øverst på ønskelisten for den av deg og meg som kommer til London. Byen er jo så full med andre tilbud. Både for shopping og for underholdning. Men det kan jo bli litt vanskelig å velge dersom man først booker inn et slikt rom som denne suiten. Men dersom man har råd til en eller flere netter her så er man vel kanskje i London for shopping og annen aktivitet ganske ofte kanskje.

Løsning

Der er kun noen få løsninger jeg ser for å kunne få overnatte i en slik luksus suite.

  1. Ha veldig rike venner som tar deg med på en slik tur til London og de har booket denne suiten
  2. Dersom man går sammen 10 personer og deler på utgiftene så kommer man kanskje med mot 25 000 kroner per person (går ut fra 10 sengeplasser siden det var ti sitteplasser i matsalen.
  3. Siste mulighet må være å vinne i Lotto

Skulle man skrape sammen penger nok til en slik luksus opplevelse så er ikke denne summen nok dessverre. Ingen av oss bor i London og det koster jo penger å komme dit også. Fly er ikke gratis.