Nyere hoteller

Det bygges fortsatt hoteller over hele verden. Som om ikke det var nok av muligheter til å finne bosteder fra før. Men det er fortsatt noen som har nye ideer og som har økonomi på å «kaste seg inn i» et allerede hardt og tøft marked. Bare i løpet av inneværende år har det dukket opp utrolig mange hoteller rundt omkring. Og flere er på planleggingsbordet. Jeg skal gi dere en liten oppdatering over noen hoteller som har åpnet nå i 2018 rundt omkring i verden. Kanskje det er nettopp dette som skal til for å skaffe seg gjester raskt til et nytt hotell – lage noe originalt som ikke alle har fra før.

Nye hoteller

Av denne listen jeg bruker som kilde her fra Nettavisen er det flere nye eller nyrenoverte hoteller som har åpnet bare i London. Og som om ikke det var mye hoteller i London fra før. Men et nytt hotell er alltid fristende og fint. Alt er nytt og det nesten lukter ubrukt i veggene på et slikt sted.

L’Oscar

Dette er ikke noe lavpris hotell som ligger i sentrum av London. Minste prisen jeg finner på internett er cirka 3700 kroner for natta. Men så har hotellet fem stjerner og ligger bra sentralt i London. Det er ikke langt hverken til Universitet, Børsen i London, Museum of London, Big ben eller St. Paul’s Cathedral. Alt ligger under 30-40 sparer tur unna L’Oscar Hotel.

Hotellet har nesten 40 rom for gjester, samt bar og restaurant, samt alle de vanlige fasiliteter er tilgjengelige.

The Mandrake Hotel

Enda et nytt hotell i hjertet av London. Heller ikke dette er noe lavpris alternativ. En tilfeldig overnatting fra fredag til lørdag i oktober måned koster nesten 5000 kroner. Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til hvor mange film-mennesker er i London. Det er nemlig bare få meter «rundt hjørnet» til Universal Pictures sine kontorer, samt Sony og Warner Bros ligger også i samme nabolaget. Som et eksempel så kom Johnny Depp ruslet en dag og satte seg ned for en kopp kaffe sånn helt tilfeldig. Og det er flere superstjerner som har bodd på hotellet. Det er ikke langt til Heathrow flyplass heller. Ikke mer enn litt over tjue kilometer faktisk. Og det finnes en mengde store attraksjoner innenfor en radius på cirka 10 kilometer fra hotellet. Wembley stadion er den som ligger lengst vekk med cirka 10 kilometers distanse.

The Principal

Enda et hotell som nettopp har fått en hel renovering. Hotellet er mye større enn de to foregående, da de har over 330 rom for gjester. De er også kjent under et par andre navn faktisk. Principal London Hotel eller Hotel Russell London er også navn de er kjent under.

The Principal

Hotellet ligger også meget sentralt i London og det er ikke veldig langt til noe i London sentrum. Og prisene her er noe billigere enn de to forrige – man kan få et rom for litt over 2000 kroner. Fortsatt ikke lavpris, men sikkert et godt alternativ for mange.